2020-10-05 17:40:10
Φωτογραφία για Όσα εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή ο Αντίνοος Αλμπάνης



Στην Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό" ήταν καλεσμένος σήμερα ο πρωταγωνιστής από την νέα δραματική σειρά του ANT1, "Ηλιος" Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός άκρως αποκαλυπτικός,μίλησε για την προσωπική του ζωή και το γεγονός πως δεν έχει σχέση τα τελευταία 5 χρόνια.

«Έχω περάσει πολύ μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα την μοναξιά και να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση, δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, θέλει ρίσκο η ζωή. Όσο και αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει αυτό συνέχεια. Πρέπει να αποζητούμε την συντροφικότητα, να θέλουμε έναν άνθρωπο να κάνουμε μια αγκαλιά, γιατί η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα.

Την έχω ζήσει πολύ τη μοναξιά

. Τα 5 τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου, δεν είμαι σε σχέση. Πέρασα αυτή την πενταετία που ήμουν μόνος μου και έχοντας ένα προσωπικό ζήτημα υγείας, στο οποίο δεν είχα κάποιον να ακουμπήσω ουσιαστικά, να ακουμπήσει το μέσα μου. Οπότε αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Δεν ήθελα, μη γίνω βάρος.Η προσέγγιση γινόταν με σκοπό το εφήμερο που έχει μια προστυχιά αυτό, έχει μια φτήνια και από τη δική μου μεριά και από την άλλη πλευρά. Ήθελα να εκτονώσω μια ανάγκη. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου, ότι μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου μόνος μου. Εγώ τα έκανα όλα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ