2020-10-05 21:34:44
Φωτογραφία για Οι «11» που νόσησαν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
Αυξάνεται κάθε μέρα ο αριθμός των συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ που εντοπίζονται θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Συνολικά 11 άτομα έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί, σύμφωνα με το CNN, με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακένανι να είναι η τελευταία που προστέθηκε στη σχετική λίστα.

Εκτός από τη Μακένανι, θετικοί στην Covid-19 έχουν βρεθεί η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς, ο βοηθός του Νίκολας Λούνα και οι γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μάικ Λι, Τομ Τίλις και Ρον Τζόνσον.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως και η πρώην σύμβουλος του πρόεδρου Κελιάν Κόνγουεϊ διαγνώστηκε θετική στον ιό, όπως και ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, Μπιλ Στέπιεν.

Με Covid-19 έχει διαγνωστεί και η επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικών, Ρόνα ΜακΝτάνιελ, αλλά και ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι, με το αμερικανικό συντηρητικό κόμμα, Κρις Κρίστι.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρέθηκαν θετικοί και τρεις δημοσιογράφοι στον Λευκό Οίκο, καθώς και 11 άνθρωποι που ενεπλάκησαν στην διοργάνωση του πρώτου ντιμπέιτ.

Δείτε ποιοι διαγνώστηκαν με Covid-19 Δείτε ποιοι ήταν αρνητικοί στο τεστ...
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ