2020-10-06 19:21:00
Φωτογραφία για Πολάκης: Που θα κρυφτούν όλοι οι καλλιτέχνες που ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή; - Ποιους γνωστούς τραγουδιστές κατονόμασε
Σφοδρά πυρά κατά καλλιτεχνών -δεν δίστασε να τους κατονομάσει- οι οποίοι κατά την άποψή του ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ελπίδα « ότι αύριο η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της. Θα βάλει τους ναζί, τους υμνητές της χούντας, τους δολοφόνους εκεί που τους αξίζει, ισόβια στη φυλακή».

Ο κ. Πολάκης δεν περιορίστηκε ωστόσο εκεί και τόνισε ότι υπήρξαν καλλιτέχνες , οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί εκείνη την περίοδο στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και στη νομιμοποίησή της στα μάτια ευρύτερου κόσμου.

«Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν;Δηλαδή, ήθελα να ήξερα, που θα κρυφτεί - γνωστοί καλλιτέχνες - που θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε "δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή". Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι "εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή"; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε "μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής"; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε "υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής"; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι "από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά"; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανακια "ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στην Χρυσή Αυγή"; Που θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί; Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξεπλέναν στα μάτια του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ