2020-10-07 12:30:30
Φωτογραφία για Ο Γρηγόρης Μελάς «αδειάζει» τον Νίκο Μάνεση...

 Πολύς λόγος και έντονο παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες για την πρωινή εκπομπή του ALPHA «Ώρα για Μελέτη» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό έχω μάθει πως οι σχέσεις μεταξύ της Ελεωνόρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση, που έχει αναλάβει την εκπομπή μετά από συμφωνία της διοίκησης του ALPHA, δεν είναι οι καλύτερες αλλά σκέφτηκα πως υπήρχε ένταση λόγω της πορείας της εκπομπής που έστησε ο Μάνεσης και θα περνούσε, οπότε δεν ήταν άξιο ρεπορτάζ.

Ακόμα και όσα μάθαινα ότι λέγονταν στο κοντρόλ εν ώρα εκπομπής… θεώρησα πως ήταν πάνω στην ένταση. Τελικά όπως φαίνεται το… ρήγμα είναι πιο βαθύ με τις δύο πλευρές να έχουν τραβήξει –υποτίθεται- το δικό τους δρόμο. Και λέω «υποτίθεται» γιατί παρά τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση πως έχει σταματήσει εδώ και δύο βδομάδες τη συνεργασία του με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η διοίκηση του ALPHA δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση ενώ παράλληλα υπάρχει ακόμα το… άρωμά του στην εκπομπή, αφού θέματα που παίζονται στην καθημερινή εκπομπή είναι ίδια… διορθώνω: ΤΑ ίδια με αρκετά που έχουν παίξει στην εκπομπή του τα σαββατοκύριακα.



Και εντάξει, μπορεί να πούμε ότι η εκπομπή… στην οποία –σύμφωνα με τα λεγόμενά του- δεν έχει σχέση ο Μάνεσης… αντιγράφει τη θεματολογία εκπομπής του ίδιου σταθμού. Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι η καθημερινή εκπομπή του ALPHA έχει θέματα που έχει παίξει και άλλη εκπομπή, σε άλλο κανάλι… ενισχύοντας όμως το «άρωμα Μάνεση».

Και αναφέρομαι στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» που μεταδίδεται από το OPEN με παρουσιάστρια τη Φαίη Μαυραγάνη, ικανή δημοσιογράφο αλλά και σύζυγο του Μάνεση. Άρα λοιπόν η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη»… χωρίς τον Νίκο Μάνεση… παίρνει θέματα από την εκπομπή του και τα επαναλαμβάνει… αλλά επίσης και από την εκπομπή άλλου καναλιού που παρουσιάζει η σύζυγός του και μάλιστα που είχαν παίξει ακόμα και στην πρεμιέρα της εκπομπής του OPEN.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τόσο… άρωμα, αλλά σίγουρα… κάτι μυρίζει προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, ιδιαίτερα όταν από την άλλη η Μελέτη υποστηρίζει πως δεν ασχολείται με τη θεματολογία της εκπομπής, αλλά έχουν αναλάβει άλλοι το σχεδιασμό της. Βέβαια, μία ακόμα απορία είναι τι… μύρισαν εκεί στον ALPHA και πίστεψαν ότι μία θεματολογία σαββατοκύριακου θα έχει την ίδια τύχη και τις καθημερινές, απέναντι σε σκληρό και ειδησεογραφικό ανταγωνισμό, αγνοώντας (για ακόμα μία φορά) βασικές αρχές προγραμματισμού και περιεχομένου.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ