2020-10-08 13:19:39
Φωτογραφία για Βέλγιο: Σοκάρει το «ημερολόγιο κακοποίησης» 21χρονου μοντέλου -  φωτος
  Σοκ προκαλεί το «ημερολόγιο κακοποίησης» που πέρασε στα χέρια του πρώην συντρόφου της η 21χρονη Αντονία Ρότσους από το Βέλγιο.«Εκεί όπου όλα ξεκίνησαν vs εκεί όπου όλα κατέληξαν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Twitter.

Στην πρώτη φωτογραφία η Ρότσους εμφανίζεται χαρούμενη στο πλευρό του πρώην συντρόφου της με τον οποίο έζησε μαζί για περίπου 18 μήνες.

Στις επόμενες φωτογραφίες όμως το νεαρό μοντέλο εμφανίζεται χτυπημένη στο πρόσωπο από την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του άνδρα, τον οποίο, πάντως, η ίδια δεν κατονόμασε.

Σύμφωνα με την ίδια όλα ξεκίνησαν ως μια ερωτική περιπέτεια του καλοκαιριού και τελείωσαν με την ίδια να καταγγέλει τον τότε σύντροφό της στην αστυνομία.

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα τα όσα πέρασε η ίδια είπε ότι «δεν θα ήθελα να διαβάσω για μια γυναίκα ότι σκοτώθηκε και να καταλάβω ότι αυτός ήταν ο δράστης».


«Αυτό είναι το πριν και το μετά. Κανένα χαρούμενο τέλος, καμία αληθινή ευτυχία, μόνο πόνος και θλίψη» πρόσθεσε.

Η ταραχώδης σχέση ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια ως «έρωτας της πρώτης ματιάς» με την ίδια και τον τότε σύντροφό της να αποφασίζουν σχεδόν άμεσα να συζήσουν.

Ο σύντροφος, όμως, της Ρότσους αποδείχθηκε εξαιρετικά ζηλιάρης. «Δεν μου επέτρεπε να φοράω μέικ απ και δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα».

Η πρώτη γροθιά, κατά την ίδια, έπεσε «οταν με είδε να καπνίζω ένα τσιγάρο με φίλο σε πάρτι. Όταν γυρίσαμε σπίτι με άρπαξε από τα μαλλία και με έριξε πάνω στο καλοριφέρ. Τότε έφυγα και πήγα μέσα στα αίματα στη μητέρα μου».

Το αποκορύφωμα ήταν η εισαγωγή της σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη με τον γιατρό να της λέει ότι το χτύπημα που δέχθηκε θα μπορούσε να την σκοτώσει αν ήταν λίγο πιο πάνω στο πρόσωπό της.

Την υπόθεση ερευνά πλέον η βελγική αστυνομία. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ