2020-10-08 13:22:17
Φωτογραφία για Αλίνα Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως... δύο χρόνια!
Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω φημών ότι «απέκτησε δίδυμα» με τον Ρώσο πρόεδρο. Σύμφωνα με τη Sun, η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον περασμένο Απρίλιο, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζει η Sun, η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης Ολυμπιονίκη, που ακούγεται ότι αποτελεί την ανεπίσημη σύντροφο του Ρώσου προέδρου από το 2008.

Ο Πούτιν συγχαίρει την Αλίνα το 2001

Η Αλίνα, πρώην βουλευτής στο κόμμα του 68χρονου Πούτιν (ο οποίος γιόρτασε εχθές τα γενέθλιά του) κάποτε είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα περιοδικό.

Η 37χρονη είναι επικεφαλής του National Media Group που κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο για την προβολή περιεχομένου του Netflix.

Σε αθλητική διοργάνωση το 1998

Μια πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: «Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά κλειστός άνθρωπος. Επί χρόνια ολόκληρα έκρυβε τις δύο του ενήλικες κόρες με ψεύτικες ταυτότητες. Ακόμα και σήμερα, όταν περιστασιακά αναφέρεται σε αυτές, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Εάν η Αλίνα έχει γεννήσει τα παιδιά του, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως είναι μία από τις πιο ισχυρότερες ενδείξεις που έχουμε. Έχει εμμονή με την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών της οικογένειάς του». anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ