2020-10-08 14:00:14
Φωτογραφία για Γιάννης Κουκουράκης: «Περίμενα ότι θα έχει επιτυχία ή τουλάχιστον θα συνεχίσει με την ίδια φόρα»



Καλεσμένος χθες το βράδυ στο "The 2Night Show" βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης και μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά και την αναγνωρισιμότητα που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια.

«Έχει πιο πολύ ενδιαφέρον το να μην ξέρεις τι θα δεις από το να είναι όλα στο πιάτο πριν καν δοθούν στο γυαλί».

«Τα σενάρια που παίζονται τώρα τα έχω στα χέρια μου από τον Ιούνιο διότι κάποια επεισόδια εάν δεν είχε γίνει το lockdown, θα είχαν ήδη παιχτεί έως τέλη Ιουνίου. Οπότε ήδη ξέρω τι γίνεται και το περίμενα ότι θα έχει επιτυχία ή τουλάχιστον θα συνεχίσει με την ίδια φόρα»,είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για το πώς χειρίζεται την δημοσιότητα τόνισε:

«Το χειρίζομαι σαν να μην συμβαίνει, γιατί όντως δεν άλλαξε κάτι στον κόσμο επειδή είμαι γνωστός [...] Αυτό που έχει αλλάξει σε μένα είναι ότι, πια προσπαθώ να "ντιλάρω" τις άμυνές μου, ώστε να γίνω πιο ανοιχτός ως άνθρωπος. Με ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν αλλά με πλησιάζουν εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι γιατί για δεν έχω τηλεόραση και δεν μπορώ να καταλάβω ότι μπαίνω στα σπίτια του κόσμου και τους κρατάω συντροφιά. Χάρη σε αυτούς είσαι αυτός που είσαι ή βιώνεις αυτό που βιώνεις και οφείλω να τους πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γιατί πρέπει να ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας δίνουν δύναμη, ελπίδα, αγάπη και ζεστασιά. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ