2020-10-08 23:49:18
Φωτογραφία για Τραμπ: Επανήλθα διότι... είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου!
Πίστη πως δεν είναι μεταδοτικός, εκφράζει ο Αμερικανός πρόεδρος, που ξεκαθαρίζει πως έχει σταματήσει να λαμβάνει φάρμακα «Δεν θα συμμετάσχω σε εικονικό ντιμπέιτ. Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για την διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Δεν υπάρχει επιστημονική επιβεβαίωση του ισχυρισμού του.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση. Πέραν της βεβαιότητας ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

«Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business Network στην πρώτη του συνέντευξη από όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στην συνέντευξη που ήταν τηλεφωνική και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ