2020-10-09 13:49:08
Φωτογραφία για Βόρεια Κορέα: Φυλακίστηκαν επειδή... παρακολούθησαν ξένη σειρά και αναγκάστηκαν να πιούν νερό με τέφρα
Ανάμεσα στα βασανιστήρια που υφίστανται οι φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα είναι και η υποχρεωτική πόση νερού από ποταμό που εμπεριέχει τέφρα... πεθαμένων έγκλειστων. Οι καταδικασθέντες που υποχρεώνονται να πίνουν το συγκεκριμένο νερό βιώνουν την απόλυτη φρίκη, ενώ φυλακίστηκαν επειδή τόλμησαν να... παρακολουθήσουν ξένη σαπουνόπερα.

Η ζωή στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Chongori είναι ένα πραγματικό μαρτύριο, όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει άνθρωποι που πέρασαν αυτές τις βασανιστικές συνθήκες κράτησης.

Στο συγκεκριμένο σταρτόπεδο οδηγούνται όσοι παρακολούθησαν νοτιοκορετατική τηλεόραση ή εκείνοι που ασπάστηκαν τη χριστιανική θρησκεία.

Τα λόγια πρώην φυλακισμένου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης σοκάρουν: «Κάθε Δευτέρα καίγαμε πτώματα...Αφού καίγαμε τα πτώματα, στοίβαζαμε τις στάχτες στο σημείο αποτέφρωσης. Οι στάχτες χρησιμοποιούνταν ως λίπασμα για καλλιέργεια. Όταν έβρεχε, οι στάχτες έπεφταν στο ποτάμι» Συγκλονίζει το γεγονός ότι τις ημέρες που δεν έβρεχε και δεν μπορούσαν να καούν εύκολα τα πτώματα, ο χώρος μύριζε αίμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ