2020-10-10 00:10:08
Φωτογραφία για Τραμπ: Μετά το σεξ με την ερωμένη του της έδειξε φωτογραφίες της Μελάνια
Ο Ντόναλντ Τραμπ παράτησε τη φερόμενη ως ερωμένη του, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, αφού ανακάλυψε ότι η Playmate του Playboy τον «απατούσε» με τον σταρ του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις, ισχυρίζεται μια πρώην φίλη της ΜακΝτούγκαλ.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το DailyMailTv, η Κάρι Στίβενς (επίσης Playmate) αποκάλυψε ακόμη ότι αφού ο Τραμπ έκανε σεξ με την ΜακΝτούγκαλ στον Trump Tower - χωρίς φυσικά να το γνωρίζει η Μελάνια - είχε την παράξενη ομολογουμένως έμπνευση να της δείξει προσωπικά άλμπουμ φωτογραφιών με τον ίδιο και τη γυναίκα του και να... επαινέσει την ομορφιά της! «Η Κάρεν είπε σε συνεντεύξεις ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση έρωτας και ότι κοιμόταν παράλληλα και με τον Μπρους Γουίλις», λέει η Στίβενς στο DailyMailTV, «καρφώνοντας» την πρώην φίλη της.

«Νομίζω ότι προσπαθεί να δώσει την εντύπωση στον Τύπο ότι η σχέση με τον Τραμπ τελείωσε νωρίτερα για να μη φανεί ότι έβγαινε παράλληλα με δύο άνδρες», συνεχίζει η Στίβενς, ενώ επισημαίνει ότι η ΜακΝτούγκαλ θεωρούσε τον Τραμπ «φτηνιάρη» επειδή της είχε πει ότι θα της αγόραζε ακριβά δώρα και κοσμήματα, αλλά δεν πραγματοποίησε ποτέ τις υποσχέσεις του!

Τι ισχυρίζεται η ΜακΝτούγκαλ για τη σχέση της με τον Τραμπ

Η ΜακΝτούγκαλ ισχυρίζεται ότι ο δεσμός της με τον Τραμπ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2006, όταν γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Playboy Mansion κατά τη διάρκεια γυρσμάτων του ριάλιτι «Celebrity Apprentice». Κατά την ίδια, έκαναν σεξ δεκάδες φορές και ο Τραμπ δεν χρησιμοποίησε ποτέ προφύλαξη. Η Playmate του 1998 έχει πει ότι ο παράνομος δεσμός διήρκησε 10 μήνες και έλαβε τέλος τον Απρίλιο του 2007.

Αυτή ακριβώς τη λεπτομέρεια διαψεύδει η πρώην στενή φίλη της ΜακΝτούγκαλ, που πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο αποκαλύπτοντας σκανδαλιστικές λεπτομέρειες από τη ζωή της ως «Playmate», με τίτλο «UNRATED: Revelations of a Rock 'n' Roll Centerfold» . Η Στίβενς επιμένει ότι ο παράνομος δεσμός του Τραμπ με την ερωμένη του κράτησε περισσότερο καιρό, και πιο συγκεκριμένα μέχρις ότου η ΜακΝτούγκαλ φωτογραφήθηκε να ερωτοτροπεί με τον Μπρους Γουίλις σε διακοπές στην Ευρώπη. Τότε ήταν που ο Τραμπ κατάλαβε την... προδοσία και έληξε τον δεσμό.

«Η Κάρεν ήμασταν φίλες μέχρι τον Ιανουάριο του 2008. Ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά δεν μου είχε αναφέρει τίποτα περί χωρισμού με τον Τραμπ. Τον έβλεπε όλη την ώρα. Μιλάμε για το διάστημα που κάναμε παρέα, ταξιδεύαμε μαζί, ήμασταν πολύ καλές φίλες. Ποτέ δεν μου είπε ότι τσακώθηκαν ή χώρισαν» εξηγεί η Στίβενς.

Σύμφωνα με την ίδια, η ΜακΝτούγκαλ έβγαινε με τον Γουίλις για έξι μήνες, αλλά όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Ευρώπη ο σταρ του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» εξαφανίστηκε από τη ζωή του μοντέλου. «Απλά σταμάτησε να της μιλάει και ήταν συντετριμμένη. Δεν προηγήθηκε κάποιος καυγάς, ο Μπρους δεν είχε λόγο να τη χωρίσει. Ξέρω ότι την έβλεπε πολύ σοβαρά. Είχε πρόθεση να την φέρει να μείνει μαζί του και ξαφνικά η βοηθός του της επέστρεψε τα πράγματά της και κόψανε κάθε επαφή», λέει χαρακτηριστικά.

Για την ίδια, το ταξίδι της ΜακΝτούγκαλ με τον Γουίλις στην Ευρώπη της στοίχισε και τον άλλον εραστή της: «Ξέροντας ό,τι ξέρουμε για τον Τραμπ, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι έμαθε την αλήθεια και την παράτησε. Ο εγωισμός του τον ανάγκασε να το κάνει».

O Τραμπ και η Κάρεν ΜακΝτουγκαλ ποζάρουν χαμογελώντας:

Οι εκμυστηρεύσεις της ΜακΝτούγκαλ για το σεξ με τον Τραμπ

Οι δύο (πρώην) φιλενάδες συζητούσαν με τις ώρες για τα προσωπικά τους. Σύμφωνα με την Στίβενς, ο Τραμπ σε μία συνάντηση με την ερωμένη του έκανε σεξ μαζί της στο συζυγικό κρεβάτι και μετά της... έδειξε φωτογραφίες της Μελάνια.

«Η Κάρεν μου είπε ότι σε μία από τις επισκέψεις της στον Trump Tower, αφού ο Τραμπ της έδειξε τον χώρο όπου κοιμόταν η Μελάνια, την οδήγησε στο συζυγικό κρεβάτι και εκεί έκαναν σεξ. Αφού τελείωσαν, έβγαλε και της έδειξε άλμπουμ με φωτογραφίες της συζύγου του, μιλώντας πολλή ώρα για την ομορφιά της. Τότε εγώ ρώτησα την Κάρεν: "Γιατί ανέχεσαι κάτι τέτοιο; Μήπως σου δίνει χρήματα;". Εκείνη απάντησε "όχι" εξηγώντας πάντως ότι της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. "Κάποιοι θα το θεωρούσαν κι αυτό ένα είδος πληρωμής" της είπα τότε εγώ».

Η ΜακΝτούγκαλ είχε δώσει μια εκτενή συνέντευξη στο CNN μιλώντας για τον παράνομο δεσμό της με τον Τραμπ, ο οποίος παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια, τον Ιανουάριο του 2005.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ