2020-10-12 07:26:55
Φωτογραφία για 36χρονη Λευκορωσίδα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στη Λεμεσό
Δολοφονημένη στο σπίτι της στη Λεμεσό βρέθηκε η 36χρονη Λευκορωσίδα Iryna Hurkay και για τον φόνο καταζητείται 29χρονος Λιθουανός, με τον οποίο η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να διατηρούσε σχέση.Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του Τμήματος Διερεύνησης Εγκλημάτων Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Τη γυναίκα εντόπισε γυμνή στο πάτωμα, φίλη της μαζί με τον 15χρονο γιο της, ο οποίος φαίνεται να ήταν και ο τελευταίος που την είχε δει ζωντανή, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ εξετάζεται η μαρτυρία του που αναφέρει ότι άκουσε κάποιες φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του.

Τα δυο μικρότερα παιδιά της 36χρονης, 3 και 6 χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγο της. Ο 29χρονος καταζητούμενος Aistis Mikalauskas, εργαζόταν σε ξενοδοχείο ενώ φρόντιζε με αμοιβή και τα δύο μικρότερα παιδιά της πάμπλουτης Λευκορωσιδας. Σύμφωνα με φίλη της την Παρασκευή το βράδυ είχε πάει μαζί με την 36χρονη σε αγρυπνία εκκλησίας στη Λεμεσό.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ