2020-10-13 19:40:09
Φωτογραφία για Πρόσκληση της ΕΡΤ για νέες σειρές



Η στροφή της δημόσιας τηλεόρασης στην μυθοπλασία είναι κάτι που θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως φαίνεται από την πρόσκληση ενδιαφέροντος που απηύθυνε η ΕΡΤ για νέες σειρές βασισμένες σε έργα ελλήνων λογοτεχνών. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο – Εκτελεστή Παραγωγής, να καταθέσει προτάσεις για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και συγκεκριμένα αυτοτελών επεισοδίων, τηλεταινιών ή μίνι σειρών μυθοπλασίας (έως 6 ωριαία επεισόδια), βασισμένων σε έργα Ελλήνων Λογοτεχνών, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτών για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021».

Άλλωστε, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού η κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» κατάφερε να σημειώσει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα της, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που παρακολούθησαν τις νέες σειρές της ΕΡΤ μέσα από το ERTFLIX.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ