2020-10-13 22:50:44
Φωτογραφία για Η πιο μικρή μαχήτρια, που νίκησε τον καρκίνο του μαστού και σήμερα συγκεντρώνει χρήματα για άλλα άρρωστα παιδιά

Η Chrissy Turner, η οποία εντόπισε μία μάζα στο στήθος της όταν ήταν 8 ετών το 2015, σήμερα δείχνει το μεγαλείο της ψυχής της.



Η μικρή Αμερικανίδα νόσησε από τον καρκίνο του στήθους και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή την ασθένεια σε τόσο μικρή ηλικία. Μέχρι τα 8 της, δεν είχε αγοράσει ούτε το πρώτο της σουτιέν, ωστόσο οι γονείς της, οι οποίοι και οι δύο στο παρελθόν είχαν δώσει μάχη με τον καρκίνο, αντιμετώπισαν την κατάσταση με ιδιαίτερη ανησυχία και την πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο.

Την οικογένεια βοήθησε σημαντικά ο τρίτος γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε η ίδια, κι έναν μόλις μήνα μετά τον εντοπισμό του όγκου, η μικρή Chrissy υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, αφαιρώντας όλο τον ιστό του δεξιού μαστού ώστε να εμποδιστεί η εξάπλωση του σπάνιου καρκίνου στους λεμφαδένες.





Μόνο 1 στο 1 εκατομμύριο διαγιγνώσκονται και είναι η νεότερη που αντιμετώπισε τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου του μαστού», εξήγησε η Annette, μητέρα της Chrissy. «Έσπασα. Είναι ένας αγώνας κάθε μέρα που καταδιώκει την οικογένειά μου, τον άντρα μου και τώρα το κοριτσάκι μου».

Αν και η μάχη με τον καρκίνο ήταν προφανώς τρομακτική, η Chrissy λέει ότι έμαθε μερικά πολύτιμα μαθήματα από την εμπειρία της. «Αυτή η εμπειρία με έχει διδάξει να συνεχίσω να προχωράω και να μην τα παρατάω ποτέ. Μέσω του καρκίνου μου, έμαθα πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και ότι πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της ζωής. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου και απλά να διασκεδάζω», τόνισε χαρακτηριστικά η Chrissy.



Η Chrissy και η οικογένειά της είναι αφοσιωμένες στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και την ανάγκη χρηματοδότησης της έρευνας για την ασθένεια. Συμμετέχει σε κοινοτικές εκδηλώσεις σχετικά με τον καρκίνο και σκοπεύει να φτιάξει έρανο για παιδιά με καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες. 

jenny.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ