2020-10-14 15:08:55
Φωτογραφία για Σε ελληνικά χέρια το μέλλον της Ζενές Ες

 



Ο Γιώργος Πετράκης μετά το "διαζύγιο" με τη Λαμία ανέλαβε την πιο ιστορική ομάδα του Λουξεμβούργου τη Ζενές Ες.

Ο 32χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε από το νέο σύλλογό του, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και με δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους προερχόμενους από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Αλέξανδρο Βοΐλη, Γιώργο Ξενιτίδη.

Στο ρόστερ της Ζενές Ες υπάρχει επίσης ο Σαβιέρ Τομάς, που είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου και Λεβαδειακού.

Η ομάδα με τα 29 πρωταθλήματα έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας και με 11 βαθμούς ύστερα από επτά αγωνιστικές κατέχει την 7η θέση, ενώ πέρυσι τερμάτισε όγδοη.  Μάλιστα, ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργο θέλουν να είναι νέος ιδιοκτήτης της ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης. Ο Κρητικός επιχειρηματίας με το έντονο παρελθόν στον ΟΦΗ, που προ διετίας είχε εμπλακεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιταλικής Ριέτι, σύμφωνα με το contra.gr, πήρε τη σκυτάλη από τον (κατασκευαστή) Ζαν Κατσάρο, ύστερα από 16 χρόνια, και με δεξί χέρι τον μόνιμο συνεργάτη του Παναγιώτη Κατσαΐτη "τρέχουν" όλο το πρότζεκτ

. Τότε μέσο του Λουξεμβούργου έκανε λόγο για πλήρη εξαγορά των μετοχών από τον Πουλινάκη, μ' ένα μεγάλο ποσό σε μορφή χορηγίας, και μια νέα εποχή που ξημερώνει χάρη σε ξένα κεφάλαια. Για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μάλιστα χρειάστηκε η αλλαγή του καταστατικού και η έγκρισή του από τη Γενική Συνέλευση.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ