2020-10-15 07:55:38
Φωτογραφία για Ντόναλντ Τραμπ: Πέταξε τη γραβάτα αν και ανησυχεί για τις δημοσκοπήσεις
Νέα επίθεση στον Μπάιντεν - «Ο Σι, ο Πούτιν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι στο 100%. Ο Τζο τα έχει χαμένα» είπε από την Αϊόβα Σε σόου μετέτρεψε την τρίτη τις τελευταίες ημέρες προεκλογική του συγκέντρωση ο Ντόναλντ Τραμπ αν και δήλωσε προβληματισμένος για τις δημοσκοπήσεις.

«Το να είμαι μπροστά μόνο έξι μονάδες, αυτό με ανησυχεί λίγο, θα είμαι ειλικρινής. Γιατί κανείς δεν έκανε ό,τι έκανα εγώ για την Αϊόβα» είπε στους υποστηρικτές του επικαλούμενος δημοσκόπηση της Focus που τον έδειχνε να είναι μπροστά από τον Τζο Μπάιντεν (50%-44%).

Περίπου ένα 24ωρο μετά τον χορό που έριξε στην Πενσυλβάνια, αυτή τη φορά ο Τραμπ επέλεξε τη... γραβάτα του λόγω του ισχυρού αέρα που επικρατούσε στην Αϊόβα.

«Να τη βγάλω ή όχι; Τι πιστεύετε;» ρώτησε ο Τραμπ τους οπαδούς του αφού έβαλε πρώτα το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο με το σλογκαν MAGA (Make America Great Again) της καμπάνιας του.


«Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. Νιώθω ωραία. Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλύτερα» είπε ο Τραμπ στους αλλαλάζοντες οπαδούς του.

Παράλληλα ο Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Τζο Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι «το έχει χάσει».

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αντιπαραβάλει την διανοητική ικανότητα του αντιπάλου του στις εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου με αυτή του προέδρου της Κίνας, της Ρωσίας αλλά και της Βόρειας Κορέας.

«Ο πρόεδρος Σι στην Κίνα είναι στο 100%, ο Πούτιν στη Ρωσία το ίδιο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορεά στο 100%. Αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και σε εγρήγορση. Ο Τζο το έχει χάσει. Ακόμα και στις καλύτερες ημέρες του δεν ήταν έξυπνος και αυτό το ξέρουν όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ