2020-10-17 16:11:55
Φωτογραφία για Πρωτοβουλία των Γάλλων που διαμένουν-επισκέπτονται τον Μυτικα για τη στήριξη της Επιτροπή Αγώνα ΠΟΑΥ.    Επιστολή Γάλλων επισκεπτών του Μύτικα, με τη στήριξη τους προς την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην θεσμοθέτηση της συγκεκριμένης ΠΟΑΥ.

Η Γαλλική κοινότητα επισκεπτών του Μύτικα, εκφράζει μέσα από επιστολή της, την συμπαράσταση και στήριξή της, προς την επιτροπή αγώνα και την Δημοτική αρχή Ξηρομέρου, για το δίκαιο αίτημα ώστε η όποια επένδυση-ανάπτυξη να μην είναι χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας. Χαρακτηριστικά αναφέρει, πιστεύουμε ότι το Ξηρόμερο χρειάζεται μια ισορροπία στην ανάπτυξή του, που λαμβάνει υπόψη όλες τις τοπικές πραγματικότητες: παραδοσιακή αλιεία, τουριστικά καταλύματα, χωροταξία, επεξεργασία οικιακών αποβλήτων, βιώσιμη γεωργία. Όλα αυτά πρέπει να περιληφθούν σε ένα σχέδιο σε συνεννόηση με τους κατοίκους, προκειμένου να καταστεί η ζωή πιο αρμονική. 

Καταλήγοντας, η προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης πρέπει επίσης να σέβεται το οικολογικό, ανθρώπινο και κοινωνικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ