2020-10-19 15:59:56
Φωτογραφία για Περιοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Νομό Πιερίας
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και ..

Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και

 Δημόσιας Περιουσίας Γιώργο Στεφανίδη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού Κομνηνό Γεώργιο, τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Νίκο Ζεϊμπέκη, τον Πολιτευτή του κόμματος στο Νομό Πιερίας Τσακίρη Παντελεήμων, τον Πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Πέλλα Μιλτιάδη και την Πολιτευτή Λάρισας Άννα Μαρία Κωτσοπούλου πραγματοποίησε περιοδεία στον Νομό Πιερίας.

Το κλιμάκιο κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο Ν. Πιερίας επισκέφθηκε κατά σειρά το Αιγίνιο, την Κατερίνη και την Λεπτοκαρυά όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες με κοινωνικούς φορείς του νομού, στελέχη του κόμματος και απλούς πολίτες, ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Στα πλαίσια της περιοδείας αυτής το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη στην κοινοπραξία καπνικών συνεταιρισμών Αιγινίου, όπου ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Σφενδάμης κ. Πολυχρονίδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Γρηγοριάδη και μέλη του, εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου αλλά και των αγροτών της περιοχής.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ