2012-06-23 18:52:02
Φωτογραφία για Κεφαλλονιά: Σκάφος ιχθυοτροφείου εμβόλισε βάρκα
Η Λιμενική Αρχή Ληξουρίου ενημερώθηκε ενημερώθηκε χθες το πρωί από το Λιμεναρχείο Κεφαλλονιάς ότι δύο άτομα έχουν κάνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο... «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ» Ληξουρίου, ύστερα από σύγκρουση της λέμβου που επέβαιναν με σκάφος ιχθυοτροφείων.

Άμεσα στο Νοσοκομείο μετέβη στέλεχος του Λιμενικού Σταθμού διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 65 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών.

Κατά δήλωσή τους, ενώ επέβαιναν στην ερασ/κη λέμβο «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΙΑ» Σ.Π. 185-Ε΄ και έπλεαν στη μέση περίπου του κόλπου του Αργοστολίου, είδαν το σκάφος ιχθυοτροφείων «ΑΙΟΛΟΣ» Ν. Αργοστολίου 538 να κατευθύνεται προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τους εμβολίσει.

Η περισυλλογή και η μεταφορά του 65χρονου και της 58χρονης στο λιμάνι του Ληξουρίου και στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες έγινε άμεσα από το πλήρωμα του σκάφους του ιχθυοτροφείου και η λέμβος τους μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του ιχθυοτροφείου.

Από τη Λιμενική Αρχή συνελήφθη ο Πλοίαρχος του σκάφους, ο οποίος μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ληξουρίου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ