2020-10-22 04:32:48
Φωτογραφία για Αυτός ήταν ο Δημήτρης Καμπανάρος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε (video)

medlabnews.gr iatrikanea

 Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κοροναϊού, αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης (21/10). 

Ο 41χρονος ιδιοκτήτη του οίκου ευγηρίας «Νέα Θάλπη» βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του όπου έβαλε τέλος στην ζωή του με μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο αυτόχειρας φέρεται να έχει αφήσει επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Δείτε τον ιδιοκτήτη από εμφάνισή του στην τηλεόραση:

O Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, κ. Στέλιος Προσαλίκας, μίλησε σε εκπομπή του Mega για την τραγική απώλεια του νέου αυτού του ανθρώπου:

«Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχα. Πήγα στη Μονάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω. Υπερβολικό αίσθημα ευθύνης του Δημήτρη. Μιλάμε για ένα παιδί εξαίρετο. Τελείωσε ψυχολογία στο ΕΚΠΑ, πήγε στη Χαϊδελβέργη έκανε διδακτορικό στην γεροντολογία. Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους.

Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικιοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί. Ήταν τέτοιο το αίσθημα της ευθύνης.

Και μιλάμε για 2 ασυμπτωματικούς εργαζόμενους και μια γιαγιά με 37,6 πυρετό».



Διαβάστε επίσης

Αυτοκτόνησε ένας νέος δραστήριος επιστήμων ο ιδιοκτήτης της Νέας Θάλπης, του γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο medlabgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ