2020-10-22 08:30:14
Φωτογραφία για Τα 3 σενάρια για το Survivor...

 



Σαρωτικές είναι οι αλλαγές που έφερε το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊου σε κάθε τομέα της καθημερινότητας και ως εκ τούτου και στη δυναμική της ελληνικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ εξετάζουν τρία σενάρια για την επιστροφή ή μη του «Survivor». 

«Το πρώτο λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε κάμψη των κρουσμάτων και το πλήρωμα, περίπου 150 άτομα, θα μπορέσουν να αναχωρήσουν σχετικά σύντομα, δηλαδή μετά τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θα ξεκινήσει το ριάλιτι στα τέλη Ιανουαρίου. Υπάρχει, όμως, και το πολύ απαισιόδοξο που λέει ότι δεν θα μπορέσει να γίνει καθόλου το "Survivor" λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως» αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. 

«Το επικρατέστερο σενάριο είναι το "Survivor" να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διαβουλεύσεις για το ποιοι θα συμμετάσχουν. Προς το παρόν, με επώνυμους έχουν γίνει λίγες επαφές, πιο πολύ εξετάζουν ποιοι θα είναι οι μαχητές και ανατρέχουν στην τράπεζα δεδομένων που έχουν. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση έρχεται άλλο ριάλιτι να καλύψει το κενό. Μιλάμε για το "Big Brother", το οποίο θα συνεχιστεί μ' ένα μίνι κύκλο διάρκειας ενάμιση μήνα. Θα συμμετέχουν celebrities, έξι άντρες και έξι γυναίκες» πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ