2020-10-23 02:37:42
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή: Συγγενείς των καταδικασθέντων πηγαίνουν στη ΓΑΔΑ –βίντεο
Στο κτήριο της ΓΑΔΑ έχουν αρχίσει και πηγαίνουν συγγενείς των μελών της Χρυσής Αυγής πορίθηκε ότι πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους, με τη σημερινή ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Ανάμεσά τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αλλά και η κόρη τους, Ουρανία.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος των Χρυσαυγιτών, μεταφέρουν ρούχα τους και προσωπικά αντικείμενα σε σακούλες. Οι καταδικασθέντες αναμένεται ότι θα μοιραστούν σε διαφορετικές φυλακές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγετική ομάδα θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού Ήδη, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, ξεκίνησε η διαδικασία σύλληψης των καταδικασθέντων μελών της οργάνωσης. Πολλοί εξ αυτών παραδόθηκαν μόνοι τους, ενώ ασύλληπτος μέχρι στιγμής παραμένει ο Χρήστος Παππάς, που εικάζεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του στα Γιάννενα.

Στη ΓΑΔΑ έχουν μεταφερθεί οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στη Ραφήνα. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επίσης, στη ΓΑΔΑ πήγαν και οι Πατέλης, Καζαντζόγλου, Πανταζής και Ευγενικός.

Με επεισοδιακό τρόπο παραδόθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, που μετέβη στη ΓΑΔΑ με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, να βρίζει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ