2020-10-24 17:20:09
Φωτογραφία για Δημήτρης Σταρόβας για YFSF - «Στο τελευταίο που έγινε χωρίς κοινό, δεν μπορούσε και η Μαρία να λειτουργήσει»
Καλεσμένος στο “Έλα χαμογέλα” ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος απάντησε για την συνάντηση που έκανε με τους ιθύνοντες του Open για το J2US, αλλά και για το YFSF.

«Στο J2US δεν πήγα. Με κάλεσαν, έκανα μια συνάντηση, όχι για να είμαι στην επιτροπή, αλλά για coach. Αλλά είναι πολλή δουλειά, είναι κάπως, τέλος πάντων δεν έγινε.

Για το YFSF ξέρω ότι ξέρετε. Έχει μπει μια άνω τελεία, υποτίθεται ότι τη νέα σεζόν θα γίνει. Εγώ προετοιμάζομαι για το χειρότερο. Γιατί είναι από τα πρώτα που επλήγησαν με την έννοια ότι για να βγει όπως πρέπει, είχε στο πλατό 600 άτομο, 30 χορευτές, 50 τεχνικούς, είχε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Στο τελευταίο που έγινε χωρίς κοινό ήταν… καμία σχέση.

Δεν μπορούσε και η Μαρία να λειτουργήσει, η οποία επηρεάζεται από τον κόσμο. Τρόμαζες από την ένταση, τα χειροκροτήματα… Και για να προσαρμοστεί στα νέα μέτρα πρέπει να είναι χωρίς κοινό, θα πρέπει να είναι με τους μισούς χορευτές, οπότε δεν είναι… YFSF», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ