2020-10-26 21:50:24
Φωτογραφία για Σουλτανάτο Μπρουνέι: Πέθανε μυστηριωδώς ο 38χρονος κοσμοπολίτης πρίγκιπας Αζίμ
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες απεβίωσε ο πρίγκιπας Αζίμ, μόλις στα 38 του χρόνια. Ως μέλος της μοναρχικής οικογένειας του ζάπλουτου -ένεκα κολοσσιαίων αποθεμάτων πετρελαίου- σουλτανάτου, ο Αζίμ ήταν δισεκατομμυριούχος αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός στην παγκόσμια αφρόκρεμα της showbiz. Ενώ το Μπρουνέι βυθίζεται σε 7ημερο εθνικό πένθος, εξ αφορμής του θανάτου του, στα ΜΜΕ κυκλοφορούν φωτογραφίες του τεθνεώτος πρίγκιπος από τα κατά καιρούς πάρτι τα οποία διοργάνωνε. Ο ίδιος απεικονίζεται ευτυχής, περιστοιχισμένος από διασημότητες πρώτης γραμμής, όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Πάμελα Άντερσον, η Μαράια Κάρεϊ, η Ναόμι Κάμπελ και πολλοί άλλοι.

Κατά τις επίσημες ανακοινώσεις από τα ανάκτορα του Μπρουνέι, ο πρίγκιπας Χατζή «Αμπντούλ» Αζίμ απεβίωσε το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου. Η αιτία θανάτου δεν ανακοινώνεται. Ωστόσο, πληροφορίες από το μουσουλμανικό κρατίδιο της Νοτιοανατολικής Ασίας αναφέρουν ότι ο πρίγκηπας Αζίμ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για ένα μεγάλο διάστημα έως ότου εν τέλει αποδημήσει.


Ο Αζίμ ήταν ο δευτερότοκος γιος του Σουλτάνου Χασανάλ Μπολκίαχ, του δια βίου ηγέτη του Μπρουνέι και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Βάσει της ιεραρχίας εντός της μοναρχικής δυναστείας, ο Αζίμ ήταν ο 4ος στη σειρά της διαδοχής για το θρόνο του Μπρουνέι.

Σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ

Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στα καλύτερα σχολεία της Σιγκαπούρης και συνέχισε τις σπουδές του σε στρατιωτική ακαδημία της Βρετανίας. Παρόλ' αυτά προτίμησε να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του θεάματος, χρηματοδοτώντας κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το φιλμ «You are not you» με πρωταγωνίστρια τη Χίλαρι Σουάνκ.

Ο πρίγκιπας Αζίμ με τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Αζίμ ήταν ένας ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνικός νέος, ο οποίος απέκτησε εύκολα διασυνδέσεις με την ελίτ των celebrities, τους οποίους και επεδίωκε να συναναστρέφεται όσο πιο τακτικά γινόταν.

Ορισμένοι εξ αυτών, καθώς και πλήθος πολιτικών ηγετών από την Ασία εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του συμπαθούς και κοσμοπολίτη πρίγκιπα Αζίμ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ