2020-10-29 09:30:13
Φωτογραφία για «Το να βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη να λυγίζει μπροστά σου, αισθάνθηκα κάπως»

 



Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη που κράτησε 4 χρόνια.

Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν από 4 χρόνια σχεδόν, μέσα από την παρουσία σου στην τηλεόραση και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τι “γεύση” έχεις σήμερα από αυτό;

Ήμουν ένας άνθρωπος που προσπαθούσα να τραβήξω σέλφι και βίντεο με το κινητό μου και δεν μπορούσα να το κάνω, ντρεπόμουν, δεν μου έβγαινε να τραβήξω φωτογραφία τον εαυτό μου και να μιλήσω σε μια κάμερα. Σκέψου να είμαι μπροστά σε 9 κάμερες, να έπρεπε να μιλήσω και ν’ απευθυνθώ στον κόσμο που ήταν απέναντί μου και κάθεται να με βλέπει. Ήταν δύσκολο το κομμάτι αυτό, αλλά είχα τεράστια δασκάλα δίπλα μου, την Ελένη Μενεγάκη, στην οποία οφείλω ευχαριστώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να βγάλω τον εαυτό μου έξω, να δείξω ακριβώς αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα μου.

Με ποιο τρόπο το κατάφερε αυτό;

Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ πώς το έκανε. Ακόμα και τώρα, που έχει σταματήσει η συνεργασία μου με την Ελένη, βλέπω και ζω πράγματα, που λέω ότι είχε δίκιο σε κάτι που μου είχε πει, που όταν είσαι μέσα σε αυτό δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό γίνεται πράξη, ακόμα και τώρα που δεν συνεργάζομαι με την Ελένη.

Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη;

Ήμουν 3 χρόνια με την Ελένη, ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να βγω στο “γυαλί”, οπότε είναι λογικό να μου λείπει, την έβλεπα 3 χρόνια κάθε μέρα.

Θα ήθελες να συνεχίσεις μαζί της;Η Ελένη θα ήθελε; (γέλια)

Υπάρχει λόγος να μην ήθελε;

Όχι, αστειεύομαι, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, την οποία έχουμε ακόμα, είμαι ο τελευταίος σεφ που είχε… Ήμουν στο κλείσιμο της εκπομπής, με όλα τα παραλειπόμενα, τα δάκρυα κι όλη τη στεναχώρια.

Το έζησες από κοντά, πώς ήταν οι στιγμές εκεί, πέρα από τον τηλεοπτικό φακό;

Εγώ δεν έχω εμπειρία στην τηλεόραση, αλλά το να βλέπεις την Ελένη να λυγίζει μπροστά σου… Αισθάνθηκα κάπως, παρόλο που δεν έχω άποψη για την τηλεόραση. Αισθάνθηκα άβολα, με συνεπήρε όλο αυτό, παρόλο που τη γνώριζα μόνο 3 χρόνια.

Έχετε επαφή, μιλάτε;

Ναι, έχουμε επαφή, όχι καθημερινή.

Πώς είναι, πώς περνάει;

Δεν έχουμε συζητήσει τέτοια.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ