2020-10-29 14:06:30
Φωτογραφία για Παππούς αρχηγός σπείρας με 14 διαρρήξεις στη Λέσβο!
Ένας 75χρονος ήταν ο «εγκέφαλος» μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων που είχαν ρημάξει τον τελευταίο μήνα τη Μυτιλήνη και άλλες επτά περιοχές της Λέσβου, όπου διέπραξαν συνολικά 14 τετελεσμένες διαρρήξεις και απόπειρες σε σπίτια, σκάφη και εκκλησίες αποκομίζοντας κλοπιμαία που αξία τους ξεπερνά τα 6.500 ευρώ!

Ο... παππούς της σπείρας συνελήφθη στη Μυτιλήνη μαζί με ένα 19χρονο μέλος της από τα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος τους μετά από έρευνα της Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο μέλη της, ένας 21χρονος και μια 24χρονη που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όλοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία.

Οι δράστες είχαν διαπράξει οκτώ διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε δέκα επιχειρήσεις από τις οποίες άρπαξαν χρηματικά ποσά και αντικείμενα, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν και μια γεννήτρια από το εσωτερικό μιας εκκλησίας και έκλεψαν ποσότητες καυσίμων από τρία ελλιμενισμένα σκάφη. Όλες οι κλοπές έγιναν στις περιοχές της Κλειούς, της Καλλονής, του Μανταμάδου, της Πέτρας, της Μήθυμνας, της Θερμής και των Παμφίλων, ενώ εξετάζεται αν είχαν «χτυπήσει» και σε άλλες περιοχές. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ