2020-10-30 14:00:14
Φωτογραφία για «Το ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου και της Τσαλίκη το πλήρωσα πολύ παλαιότερα»



Στο "The 2Night show" ήταν καλεσμένη η Βαλέρια Κουρουπή. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε»,παραχώρησε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μίλησε για την συγγενική σχέση που έχει με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, αφού η μητέρα της είναι η αδερφή της ηθοποιού, αλλά και στο «τίμημα» που έχει πληρώσει λόγω της σχέσης αυτής.

«Έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μέσα από τον Γιάννη Μπέζο. Γαλουχήθηκα μαζί του και έχουμε κώδικες πια. Ξέρω τι θέλει με τα μάτια, δεν χρειάζεται να μου πει [...] Το ότι είμαι ανιψιά του Γιάννη Μπέζου το "πλήρωσα" πολύ. Αφ' ενός ότι "τι ανάγκη έχεις εσύ; Θα βρεις δουλειά...", που δεν ισχύει γιατί έχω δουλέψει με τον Γιάννη και τη Ναταλία μόνο όταν υπήρχε απόλυτη ανάγκη και μπορούσα μόνο εγώ να κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν έχω πάρει ποτέ έναν ρόλο χαριστικά, και αυτό επίσης μου δίνει χαρά, αλλά το "πλήρωσα" και από την άποψη ότι εγώ τα βρήκα έτοιμα και εύκολα. Τα έχω ακούσει αυτά, αλλά δεν με κλωνίζουν. Όταν είχα πει στον Γιάννη ότι θα λένε ότι "με πήρες επειδή είμαι ανιψιά σου", μου είχε πει ότι θα το πουν αν δεν είσαι καλή, αν είσαι καλή δεν θα το πει κανείς. Κανείς δεν είπε στο "Εκείνες κι Εγώ" ότι παίζω λόγω του Γιάννη Μπέζου» δήλωσε χαρακτηριστικά



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ