2020-10-31 08:40:07
Φωτογραφία για Οι «Roomies» έρχονται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mega
Οι «Roomies», η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού μας καλωσορίζουν και αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:30 στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου οι «Roomies» σχολιάζουν τα πιο viral θέματα της εβδομάδας που πέρασε με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Το κουδούνι χτυπά και τα κορίτσια υποδέχονται τον Θανάση Αλευρά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με την Κατερίνα, την Ντορέττα και τη Μαρία, θυμούνται σπαρταριστές ιστορίες από το παρελθόν τους και μοιράζονται τα νέα τους.

Ακόμη, οι «Roomies» ενημερώνονται για το σύνδρομο Teck Neck, που ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στις ημέρες μας και μαθαίνουν τους τρόπους αντιμετώπισης από την beauty-wellness blogger Αλεξία Ζαραδούκα. Τα κορίτσια «σεφ…άρουν» μέσω skype και μαζί με την Ντέμη Γεωργίου ετοιμάζουν ένα νόστιμο vegan πιάτο, ενώ στην παρέα τους έρχεται διαδικτυακά και ο Gamer PanosDent που έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα κανάλια στο YouTube. Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».


Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία, σερφάρουν στο ίντερνετ και κουβεντιάζουν για όσα είδαν και άκουσαν αυτή την εβδομάδα. Οι «Roomies» γίνονται «μαστόρισσες» και φτιάχνουν μἰα εύκολη και πρωτότυπη κατασκευή για το σπίτι τους. Προσκαλούν το φίλο τους Σταύρο Σβήγκο να «ξαναπαίξουν » το «Δις Εξαμαρτείν» μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του MEGA. Στη συνέχεια, τα κορίτσια φορούν τα αθλητικά τους και ξεκινούν γυμναστική με τη βοήθεια της YouTuber Filio Lou που τους μαθαίνει τι είναι το street workout.

Και…η Κυριακή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι «Roomies» επισκέπτονται την ταράτσα του καλύτερου τους φίλου, του Δημήτρη και εκεί τους περιμένει η Πέννυ Μπαλτατζή. H τραγουδίστρια μαγεύει τα κορίτσια με τη φωνή της και την ερμηνεία της και χαρίζει μοναδικές στιγμές συγκίνησης και διασκέδασης.

Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία είναι πάντα ενεργές στα social media, διαβάζουν τα μηνύματα των τηλεθεατών και δίνουν απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ