2020-11-01 14:27:15
Φωτογραφία για Χασίς, όπλα και αλκοόλ στις φυλακές Πάτρας και Μαλανδρίνου
Στις φυλακές εντοπίστηκαν, ακόμη, από αυτοσχέδια μηχανήματα για την κατασκευή τατουάζ... μέχρι αυτοσχέδιο τσίπουρο Έτοιμοι για πόλεμο, αλλά και για… γλέντια, ήταν οι κρατούμενοι στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα και στο Μαλανδρίνο Φθιώτιδας, όπως δείχνουν όσα βρέθηκαν στο πλαίσιο έκτακτων ερευνών που έγιναν στα κελιά τους και σε κοινόχρηστους χώρους!

Η έρευνα που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους εξωτερικούς φρουρούς σε όλους τους χώρους κράτησης στις φυλακές Μαλανδρίνου, έφερε στο φως 44 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων, 17 αυτοσχέδια μαχαίρια, έξι αυτοσχέδια σουβλιά, δυο σιδερένιες λάμες, δυο ξύλινα ρόπαλα, 18 κινητά, δυο μπαταρίες και τέσσερις φορτιστές κινητών, πέντε USB, hands free, αλλά και δυο αυτοσχέδια μηχανήματα για την κατασκευή τατουάζ, τρία μοτέρ ανεμιστήρα, δυο αυτοσχέδιες αντιστάσεις για την παρασκευή αλκοόλ και τρεις τράπουλες.


Στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, την έρευνα που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι συνέδραμε η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή. Σε 12 θαλάμους της Α’ Πτέρυγας, βρέθηκαν 30 λίτρα αυτοσχέδιο τσίπουρο, τρεις μπετόβεργες, μια μεταλλική λάμα, τρία κινητά, δυο κάρτες SIM, ένας φορτιστής, τρία ασύρματα ακουστικά, δυο μπαταρίες κινητών και μια κάρτα μνήμης SD.

Για τα ευρήματα στα δυο καταστήματα κράτησης ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες που ανέλαβαν την σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ