2020-11-02 18:00:09
Φωτογραφία για Τα παράπονα των ηθοποιών για τα νέα μέτρα



Την δική τους θέση στα νέα μέτρα που στοχοποιούν και τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησαν ηθοποιοί. Συγκεκριμένα η Μαρία Κίτσου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κατερίνα Διδασκάλου καθώς και ο Πάνος Κατσαρίδης και ο Κάρολος Παυλάκης μίλησαν στον "Πρωινό" και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους.

«Πριν 15 ημέρες κάναμε πρεμιέρα και σήμερα κάνουμε “ντερνιέρα”.Ο πολιτισμός είναι το ψωμί του λαού και όχι το παντεσπάνι του.Μου κόπηκαν τα πόδια, δεν το περίμενα. Μας ήρθε ‘κεραυνός εν αιθρία’»είπε αρχικά η ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1,«Άγριες Μέλισσες»:

«Συνεχίζω κανονικά τα γυρίσματα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι», είπε η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως:

«Είναι πολύ στενάχωρο που κλείνει το θέατρο, έχουμε λυπηθεί πολύ για αυτή την έκβαση», είπε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα.

«Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά, ελπίζω να μην μας ξεχάσει το κράτος», τόνισε ο Πάνος Κατσαρίδης.

Στην εκπομπή μίλησε και ο θεατρικός παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης,αναφέροντας:«Προχωρούμε στη σύσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεάτρου με προσωρινή πρόεδρο τη Μιμή Ντενίση»

Ο θεατρικός παραγωγός Κάρολος Παυλάκης, δήλωσε πως τα έξοδα είναι τεράστια και δεν μπορούν να βγουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται να δοθεί επιχορήγηση.

«Με στενοχώρησε ιδιαίτερα που τα θέατρα χαρακτηρίστηκαν σημεία υπέρ μετάδοσης του κορονοϊού.Αναρωτιέμαι τα λεωφορεία και τα μετρό που είναι ο κόσμος σαν τις σαρδέλες δεν είναι εστία υπέρ μετάδοσης;», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ