2020-11-03 11:03:12
Φωτογραφία για Μεγάλη συγκέντρωση στην Κατερίνη από τους επαγγελματίες με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα
Στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ οι επαγγελματίες της εστίασης και των καφέ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, με απόφαση της κυβέρνησης από σήμερα.

«Ο κλάδος μας πεθαίνει»

Οι καταστηματάρχες έκλεισαν τα καταστήματα τους μία ώρα νωρίτερα στις 11 και μαζί με τους εργαζόμενους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας και ταυτόχρονα απογοήτευσης τόσο για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το κλείσιμο όσο και για τα ελλιπή όπως τα χαρακτήρισαν μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν. Ήταν μια πρωτοβουλία αρκετών συναδέλφων, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων δήμου Κατερίνης κ. Νίκος Ντούλας. «Ήλθαμε ειρηνικά, με όλα τα μέτρα ασφαλείας, να διαδηλώσουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ευελπιστούμε να εισακουστούμε στην κυβέρνηση και να υπάρξουν μέτρα στήριξης στον κλάδο μας, γιατί είναι μεγάλος κλάδος και αυτή τη στιγμή δυστυχώς πεθαίνει. Ζητάμε να μας αφήσουν να δουλέψουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Η περιφρούρηση της διαμαρτυρίας

Στη συγκέντρωση των επαγγελματιών και των εργαζομένων εισχώρησε και ομάδα κατά κύριο λόγο νεαρών ατόμων ντυμένοι στα μαύρα φορώντας κουκούλες και μάσκες , οι οποίοι όμως πολύ γρήγορα απομονώθηκαν από τον κόσμο, μπροστά στο ενδεχόμενο να συμβούν επεισόδια. Μάλιστα οι επαγγελματίες ζήτησαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί από κοντά τους έτσι ώστε να ξεχωρίζουν και να απομονωθούν από το πλήθος, πράγμα που έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγαν από το χώρο, αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι δεν υπήρχαν περιθώρια ούτε από τον κόσμο αλλά ούτε και από την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην πλατεία.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ