2020-11-03 20:50:50
Φωτογραφία για Βιέννη: Δυο φίλοι που βγήκαν για καφέ έγιναν ήρωες βοηθώντας τραυματίες                 Ο Μικαΐλ, τουρκικής καταγωγής, βγήκε με τον φίλο του Ρετζέπ στην πλατεία Schwedenplatz για ένα τελευταίο καφέ πριν από το lockdown στην Αυστρία. Αλλά τότε ακριβώς ο νεαρός ισλαμιστής τρομοκράτης σκόρπισε τον θάνα
Ο Μικαΐλ, τουρκικής καταγωγής, βγήκε με τον φίλο του Ρετζέπ στην πλατεία Schwedenplatz για ένα τελευταίο καφέ πριν από το lockdown στην Αυστρία. Αλλά τότε ακριβώς ο νεαρός ισλαμιστής τρομοκράτης σκόρπισε τον θάνατο.

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media , o νεαρός άνδρας αφηγείται τις τραγικές στιγμές που έζησε μαζί με τον φίλο του: «Ξαφνικά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Άνθρωποι που αιμορραγούσαν κείτονταν στο πάτωμα». Οι νεαροί άνδρες δεν δίστασαν να βοηθήσουν. Ο Μικαΐλ και ο φίλος του βοήθησαν μια ηλικιωμένη κυρία που έφερε βαριά τραύματα.

«Φυσικά είδαμε επίσης ότι ένας αστυνομικός είχε χτυπηθεί άσχημα. Είχε πέσει στο πάτωμα. Τον μεταφέραμε μέχρι το ασθενοφόρο. Εύχομαι στον αστυνομικό σύντομη ανάρρωση και ελπίζω να είναι καλά », λέει ο Mικαΐλ στο βίντεό του.

Ο φίλος του Μικαΐλ, Ρετζέπ, ανέβασε στο Instagram την δική του εμπειρία. Ο ίδιος απεικονίζεται με αίμα στο παντελόνι του γράφοντας ότι άξιζε να βοηθήσει τον αστυνομικό.


Στο Twitter, οι δύο άνδρες δέχονται πολλά θετικά σχόλια και επαίνους για την βοήθειά τους στους τραυματίες. Κάτω από το βίντεο, οι χρήστες σχολιάζουν:

«Είσαι υπέροχος, γενναίος και κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο»... «Αυτή είναι η Βιέννη μου. Ευχαριστώ! Είστε πραγματικοί ήρωες! »... «Θα έχω την ενέργεια και το θάρρος σου; Δεν ξέρω», γράφει ένας τρίτος. «Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η Βιέννη μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Είσαι ήρωας!! ».

Στο τέλος του βίντεο, ο Μικαΐλ στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Εμείς οι Μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής απεχθανόμαστε κάθε είδους τρόμο. Υποστηρίζουμε την Αυστρία, υπερασπιζόμαστε τη Βιέννη, σεβόμαστε την Αυστρία - ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή».

Ισλαμική επίθεση στη Γερμανία φοβάται πολιτικός των Χριστιανοδημοκρατών

Ο Ματίας Μίντελμπεργκ πολιτικός εκπρόσωπος της Κ.Ο της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, κρούει τον κώδωνα για την Γερμανία.

Ο Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος ζήτησε επίσης αυξημένη επαγρύπνηση από τις αρχές ασφαλείας στη Γερμανία.

«Ο κίνδυνος μιας ισλαμικής επίθεσης είναι επίσης μεγάλος στη Γερμανία. Οι αρχές ασφαλείας μας πρέπει τώρα να είναι πολύ προσεκτικοί », δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung »(NOZ). anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mercedes-AMG SL
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mercedes-AMG SL
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ