2020-11-06 15:13:44
Φωτογραφία για Ενισχύεται η ασφάλεια του Τζο Μπάιντεν – Επιστρατεύονται περισσότεροι μυστικοί πράκτορες


Θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια μέρα στο Ουίλμινγκτον, απ' όπου πιθανώς να εκφωνήσει σήμερα έναν σημαντικό λόγο

Η σκιά του Τζο Μπάιντεν γίνονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ την ώρα που ο Δημοκρατικός υποψήφιος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», η υπηρεσία που είναι αρμόδια για την ασφάλεια του προέδρου και του Λευκού Οίκου στέλνει επιπλέον μυστικούς πράκτορες στο Ντέλαγουερ για την ασφάλεια του Μπάιντεν -προεξοφλώντας πιθανώς την επικράτησή του, καθώς έχει προβάδισμα 1096 ψήφων στην Τζόρτζια.

Ο Μπάιντεν θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια μέρα στο Ουίλμινγκτον, απ' όπου πιθανώς να εκφωνήσει σήμερα έναν σημαντικό λόγο, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μυστικές υπηρεσίες έχουν αναπτύξει δεκάδες πράκτορες στο συνεδριακό κέντρο «Chase Center», όπου έχει καταλύσει ο Μπάιντεν και το εκλογικό του επιτελείο.

Εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλοι πράκτορες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο αριθμός των πρακτόρων στο Ουίλμινγκτον δεν αντιστοιχεί σε εκείνον που διατίθεται για έναν εκλεγμένο πρόεδρο, ενώ εκπρόσωπος της υπηρεσίας αρνήθηκε να αποκαλύψει δημοσίως τα μέτρα ασφάλειας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ