2020-11-06 16:20:12
Φωτογραφία για Τι μέλλει γενέσθαι με τα γυρίσματα στην TV;
Με το lockdown πλέον να αποτελεί γεγονός που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην τηλεόραση. Ποιες εκπομπές σταματάνε, ποιες συνεχίζουν και γενικά τι θα γίνει με τις αγαπημένες μας σειρές;

Εν αναμονή της ΚΥΑ που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως σε όλα τα παραπάνω για να το αν συνεχίζονται ή σταματούν τα γυρίσματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κορωνοϊός είχε χτυπήσει την πόρτα της ελληνικής τηλεόρασης πολύ πριν. Συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα συναγερμός σήμανε τόσο στο «J2US» που ήδη μετρά πάνω από11 κρούσματα και βρίσκεται στην 2η εβδομάδα ακύρωσης του live. Κάτι ανάλογο συνέβη και την περασμένη Τρίτη όταν κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύτηνκαν και στα στούντιο Κάππα όπου γυρίζονται πολλές παραγωγές του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα να αναβληθεί το γύρισμα του «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καλεσμένους την Μιμή Ντενίση, την Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α., ενώ αναβλήθηκε και γύρισμα του «Rouk Zouk» με την Ζετα Μακρυπούλια. Νίκος Χατζηνικολάου δεν βγήκε στο δελτίο του ΑΝΤ1, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στο “Καλημέρα Ελλάδα” από το σπίτι του. Φυσικά, μετά από αυτό έγινε η απαραίτητη απολύμανση στον χώρο και συνεχίζουν κανονικά μέχρι νεωτέρας φυσικά και εκτός απροόπτου.


 

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι στα περισσότερα κανάλια πέρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα με συχνά ή και καθημερινά rapid test σε παρουσιαστές, ηθοποιούς και τεχνικούς προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών, ενώ αναφορικά με τις σειρές και τα ριάλιτι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι για να υπάρχει και το απαραίτητο στοκ επεισοδίων ώστε να μην συμβεί αυτό που συνέβη το Μάρτιο και έπιασε τους πάντες στον ύπνο. Αξίζει, να αναφέρει κανείς ότι τόσο το «GNTM» όσο και το «The Bachelor» έχουν προχωρήσει στο γύρισμα και του τελικού – εκτός από την ανακοίνωση του αποτελέσματος που θα γίνει Live – οπότε σημαίνει ότι τα δυο προγράμματα θα ολοκληρωθούν κανονικά ότι και να γίνει. Επιπλέον σε ότι αφορά στις σειρές του ALPHA “Αγγελική”, “Ελα στη θέση μου” και “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά ενώ συγκεκριμένα για την περίπτωση της “Αγγελικής” σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα κοψίματος της σειράς λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης όπως γράφεται και λέγεται από κάποιους. Αφενός η ποιότητα της σειράς και το αισθητικό αποτέλεσμα, αφετέρου η συμμετοχή ονομάτων όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού συνιστούν απαγορευτική αποιαδήποτε τέτοια σκέψη πόσω μάλλον κίνηση.

Στον ΣΚΑΪ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα ταξίδια για να δουν αν μπορούν να συνεχιστούν τα πήγαινελα στην Κύπρο για τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου. Big brother συνεχίζεται κανονικά και μένει να δούμε τι θα γίνει με «My style rocks» και «The Voice», ενώ το ΜΕGA ήδη αποφάσισε να αναβάλλει την προβολή των νέων σειρών που ήταν να βγουν μέσα στον Δεκέμβριο για τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, τα γυρίσματα συνεχίζονται και εδώ κανονικά και ευελπιστούν οι ιθύνοντες σε έναν δυναμικότερο προγραμματισμό.

Μένει να δούμε αν αυτό θα ισχύσει και με τις «Αγριες Μέλισσες», αλλά με τις υπόλοιπες παραγωγές του ΑΝΤ1, αν και προς το παρόν υπάρχει στοκ επεισοδίων. Η Μελισσες ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Πηγή: typologies

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ