2020-11-08 20:17:38
Φωτογραφία για Αντώνης Λουδάρος: «Δεν με νοιάζει να είμαι κριτής, η θέση αυτή δεν περιέχει δημιουργικότητα»

 



Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή του στο J2US και τον λόγο που δεν τον βλέπουμε στην θέση του κριτή.

Ξεκινώ με την συμμετοχή σου στο «Just the 2 of us». Ήδη από τις δύο πρώτες εβδομάδες φάνηκε η διαφορετικότητα με την οποία λειτουργείς και παρουσιάζεις οποιοδήποτε τραγούδι με την Πέννυ Μπαλτατζή. Τι σε ώθησε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση;

Μου άρεσε πολύ από πέρυσι το παιχνίδι. Σ’ αυτό βασίστηκα για να απαντήσω θετικά, όπως βεβαίως στο ότι ήταν παρτενέρ μου η Πέννυ Μπαλτατζή. Στο παρελθόν μού είχαν κάνει αρκετές φορές προτάσεις για παιχνίδια αλλά λόγω του θεάτρου δεν απαντούσα ποτέ θετικά. Φέτος, εξαιτίας της πανδημίας, η παραγωγή αποφάσισε να αναβάλει την πραγματοποίηση της παράστασης γιατί με 30% πληρότητα δεν είναι βιώσιμη. Έτσι, είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με ένα τέτοιο παιχνίδι που απαιτεί πολλές πρόβες και μαι σκέψη πίσω από κάθε τραγούδι. Θέλω να το κάνω όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Κάθε τραγούδι, όσο είμαι μέσα στο παιχνίδι, θα το παρουσιάζω όσο μπορώ περισσότερο ολοκληρωμένο, σαν να ήταν κομμάτι ενός μιούζικαλ. Το αντιμετωπίζω ως ηθοποιός.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχεις τη θέση  κριτή στο show, όπως αντίστοιχα η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη ζωή μου μού αρέσει να προχωρώ με ό,τι έχω. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είχα και εγώ πολύ μεγάλη διάθεση να παίξω, να διασκεδάσω, να είμαι δημιουργικός. Η θέση του κριτή δυστυχώς δεν περιέχει δημιουργικότητα. Βρίσκεται εκεί για να κρίνει, να είναι λαμπερός, ευφάνταστος, να έχει χιούμορ. Προσωπικά δημιουργώ σαν να βρίσκομαι στο επάγγελμά μου. Βάζω υποκριτική μέσα στο κάθε τραγούδι. Θέλω να σου πω ότι δεν είμαι κομπλεξικός. Δεν με νοιάζει να είμαι κριτής. Μου δόθηκε αυτό και το αντιμετωπίζω ως δώρο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ