2020-11-08 23:00:24
Φωτογραφία για Αττική: Ξήλωνε μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Πλήθος ίχνη που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του άφησε πίσω του ένας σεσημασμένος Έλληνας που ξήλωσε οκτώ μπαταρίες οι οποίες χρησιμοποιούνται σε υποσταθμούς κεραιών εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας άνω των 1.200 ευρώ.

Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον υποσταθμό που βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής, αλλά εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών και ο δράστης εντοπίστηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Θήβας, όπου συνελήφθη. Στην αποθήκη της κατοικίας του, βρέθηκαν οι κλεμμένες μπαταρίες και αποδόθηκαν σε υπάλληλο της εταιρείας, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Αλλοδαπός διέρρηξε περίπτερο στην Άρτα

Ένα περίπτερο στην περιοχή της Άρτας διέρρηξε το βράδυ της περασμένης Τρίτης ένας αλλοδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Ένα μέρος από τα χρήματα που είχε κλέψει από το περίπτερο βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον περιπτερούχο, ενώ ο αλλοδαπός κρατείται και θα εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο διοικητικής απέλασης., καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ