2020-11-08 23:08:32
Φωτογραφία για ΕΟΔΥ θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γ. Μυλόπουλου για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Ο πρώην πρύτανης απέσυρε εκ των υστέρων ανάρτησή του στο facebook η οποία παρουσίαζε τον ΕΟΔΥ να δίνει αποτελέσματα σε τεστ που δεν είχε πραγματοποιήσει Στη Δικαιοσύνη προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες να προσφύγει ο ΕΟΔΥ κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου, ύστερα από ανάρτηση του τελευταίου στο facebook η οποία περιγράφει ψευδή περιστατικά.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάρτησή του, την οποία εκ των υστέρων «κατέβασε», ανέφερε ότι μια γνωστή του είχε καθήσει στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορωνοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε. Ύστερα από μερικές ημέρες, σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ το περιστατικό ουδέποτε συνέβη και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.

Πηγές του ΕΟΔΥ σημείωναν ότι η νομοθεσία προβλέπει αυστηρές ποινές για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη δημόσια υγεία.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον κ. Μυλόπουλο ο οποίος περιορίστηκε να δηλώσει μόνο ότι: «η ανάρτηση έχει κατέβει».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ