2020-11-09 16:30:27
Φωτογραφία για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αυτόν τον αιώνα θα λάμψει περισσότερο το αστέρι της Τουρκίας
  Ο Τούρκος προεδρος συνέδεσε την πανδημία με την... ισλαμοφοβια

«Ο αιώνας αυτός θα είναι ένας αιώνας που θα λάμψει ακόμα περισσότερο το αστέρι της Τουρκίας» δήλωσε την Κυριακή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του σε τελετή εγκαινίων στον Μαρμαρά, τονίζοντας πως στην μετά την πανδημία του κορωνοϊού εποχή, η χώρα του θα βγει πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

«Μετατρέπουμε τα όνειρα μας πρώτα σε σχέδια και με τον χρόνο πραγματοποιούμε ένα ένα τα σχέδια μας. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για την Τουρκία (…) Η Τουρκία θα βγει από την περίοδο της επιδημίας του νέου κορωνοϊού πολύ πιο ισχυρή οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά και διπλωματικά (…)Ο αιώνας αυτός θα είναι ένας αιώνας που θα λάμψει ακόμα περισσότερο το αστέρι της Τουρκίας» δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Ερντογάν, μπλέκοντας τον Covd-19 με την … ισλαμοφοβία, με τις βολές του να στρέφονται για μία ακόμη φορά κατά δυτικών χωρών.

«Οι άνθρωποι στις πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου πέθαναν μπροστά στα μάτια του κόσμου επειδή είχαν πρόσβαση στις βασικές υγειονομικές υπηρεσίες (…) Η ισλαμοφοβία και η ξενοφοβία που έχουν προσανατολιστεί δεν θα σώσει τις δυτικές χώρες από αυτή την αδιέξοδο που έχουν μπει ειδικά το τελευταίο διάστημα» κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ