2020-11-09 19:20:09
Φωτογραφία για Πρεμιέρα αύριο στο Mega...

 



Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους τηλεθεατές να βγουν και… κερδισμένοι κατά την περίοδο της καραντίνας.

Από αύριο λοιπόν όπως έχει προγραμματιστεί, η εκπομπή παίρνει θέση στο πρόγραμμα του MEGA με σκοπό να πάρουν θέση κι οι τηλεθεατές… εκμεταλλευόμενοι τον εγκλωβισμό προς όφελός τους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσουν κάτι άνετο… και να ακολουθήσουν τις συμβουλές, τις οδηγίες και τις ασκήσεις της Ζωής Δημητράκου για να κάνουν «Γυμναστική… από σπίτι».

Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες για να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά: να βοηθήσει όλη την οικογένεια να σηκωθεί από τον καναπέ και να την ακολουθήσουν για να νιώσουν δυνατοί και υγιείς.

Μέσα σε είκοσι περίπου λεπτά η έμπειρη αθλήτρια και γυμνάστρια θα δίνει ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής που μπορεί να ακολουθήσουν όλοι από το σαλόνι του σπιτιού τους ώστε να νιώσουν τη χαρά της άσκησης αλλά και τα οφέλη της.

Η Ζωή Δημητράκου από αύριο, γύρω στις 12:30 και κάθε μέρα την ίδια ώρα, μέσα από την εκπομπή της «Γυμναστική… από σπίτι» στο MEGA σκοπεύει να βοηθήσει τους τηλεθεατές να περάσουν πιο εποικοδομητικά την περίοδο της καραντίνας ενώ… όταν με το καλό… σταματήσει το lockdown και βγουν έξω να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. 

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ