2020-11-10 02:34:27
Φωτογραφία για Το Forum το Αυριο της Υγείας, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου,

medlabnews.gr iatrikanea

 

H DGpr διοργανώνει για 4η συνεχή φορά το FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 από 17:00 έως 20:00, στην Αθήνα με θέμα«Διαχείριση Χρόνιων Παθήσεων» και θα είναι υβριδικό. Συγκεκριμένα το συνέδριο θα μεταδοθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό. 

 

Το Forum, το συντονισμό του οποίου θα έχει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» Δήμητρα Γιώτη απευθύνεται στο υπουργείο υγείας, σε υγειονομικές αρχές, θεσμικούς φορείς φαρμάκου, γενικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών, στελέχη market access,  στελέχη τμημάτων επικοινωνίας, business unit director,ιατρικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών και γενικά stakeholders υγείας. 



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Ελλείψεις Φαρμάκων

Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ΠΦΥ

Επιτροπή Διαπραγμάτευσης 

Θεσμικά θέματα Φαρμακοβιομηχανίας

 

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: Βristol Myers Squibb, Winmedica, Angelini Pharma, Chiesi Hellas, Gilead, Libytec. 

 

 

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του PhRMA InnovationForum (PIF).

 

Πληροφορίες για το FORUM: Δήμητρα Γιώτη, [email protected], 6972222915

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ