2020-11-10 23:37:59
Φωτογραφία για Φιλ Κόλινς: Ο (κυριολεκτικά) «βρώμικος πόλεμος» με την πρώην σύζυγό του
«Έχει να κάνει μπάνιο εδώ και έναν χρόνο» λέει η 46χρονη πρώην σύζυγός του Κόλινς - «Τα λέτε για να πάρετε χρήματα» απαντούν οι δικηγόροι του Χωρίς τέλος είναι η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Φιλ Κόλινς και την πρώην σύζυγό του Οριάν Τσέβι.

Το τελευταίο επεισόδιο αφορά δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από την πλευρά της Τσέβι, η οποία επιμένει να διεκδικεί το μισό της έπαυλής τους στη Φλόριντα.

Στα έγγραφα αυτά η Τσέβι υποστηρίζει ότι ο 69χρονος μουσικός «σταμάτησε να κάνει μπάνιο» και «να πλένει τα δόντια του» εδώ και έναν χρόνο, ότι έχει εθιστεί στα αντικαταθλιπτικά και ότι «έχει γίνει συναισθηματικά και λεκτικά βίαιος».

«Η βρώμα του Φίλιπ έγινε τόσο έντονη ώστε μεταμορφώθηκε σε ερημίτη αρνούμενος να έχει οποιαδήποτε διάδραση με τους ανθρώπους» υποστηρίζει η πλευρά της 46χρονης «και ως αποτέλεσμα δεν είχα καμία επιλογή από το να απομακρυνθώ».

Η Τσέβι υποστηρίζει, επίσης, ότι ο Κόλινς έγινε «ανίκανος να κάνει σεξ» και ότι «αρνήθηκε να παρέχει συναισθηματική υποστήριξη, αγάπη και φροντίδα για την ίδια και τα παιδιά τους».


Σε απάντηση οι δικηγόροι του διάσημου μουσικού χαρακτήρισαν «αβάσιμους» τους ισχυρισμούς και υποστήριξαν ότι όσα λέει η 46χρονη πρώην σύζυγός του είναι «μέσο εκβιασμού».

«Είναι σκανδαλώδη, ανήθικα και στο μεγαλύτερο τμήμα τους εσφαλμένα ή εξαιρετικά υπερβολικά» γράφουν στο έγγραφό τους οι δικηγόροι του Φιλ Κόλινς.

«Μόνος τους στόχος είναι να αξιοποιηθούν από τα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να προκληθεί ζημία στην φήμη του Φιλ Κόλινς σε μια προσπάθεια να πάρουν χρήματα» προσθέτουν. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ