2020-11-11 13:50:15
Φωτογραφία για Εισβολή τεσσάρων ληστών, με όπλα και λοστούς, σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, για να ληστέψουν ζευγάρι, που είχε μαγαζί στην περιοχή
Όλα δείχνουν ότι και στο πεδίο της προστασίας της ασφάλειας του πολίτη

 η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει σε μεγάλο βαθμό!

Αυτό που έγινε χθες τα μεσάνυχτα ..στο Περιστέρι αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα: Εν μέσω καραντίνας και με την Αστυνομία να περιπολεί σε όλη την Αθήνα και να κόβει κλίσεις σε όσους παραβιάζουν τα απαγορευτικά μέτρα, 4 ληστές, 

με κουκούλες στο κεφάλι με λοστούς και με καραμπίνες στα χέρια, εισέβαλαν τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας στο Περιστέρι και αφού έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα λήστεψαν το ζευγάρι που έμενε μέσα!

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για την επαγγελματική δραστηριότητα των ιδιοκτητών, αφού τους έβαλαν τα όπλα στο κεφάλι και τους υποχρέωσαν να τους δείξουν, που είχαν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, μέσα στο οποίο φύλαγαν τις εισπράξεις, από μεγάλο μαγαζί που διατηρούν στο Κέντρο του Περιστερίου.

Η ληστεία κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Και οι 4 δράστες, αφού πήραν τη λεία τους, εξαφανίστηκαν… παραβιάζοντας την καραντίνα βεβαίως και χωρίς η ΕΛ.ΑΣ να τους σταματήσει ή να τους ενοχλήσει στοιχειωδώς για να… τους δώσει κλήση!

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ