2020-11-11 14:40:15
Φωτογραφία για Πηγή Δεβετζή για J2US: «Παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν»



Η Πηγή Δεβετζή έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό και πλέον είναι υγιείς. Η γνωστή αθλήτρια πριν νοσήσει είχε επιλεχθεί να είναι στο μουσικό show J2US, με την Έφη Σαρρή. Το ερχόμενο Σάββατο το J2US επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από δύο Σάββατα που ήταν εκτός αέρα. 

Η Πηγή Δεβετζή εδωσε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στον Άρτ, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει εν τέλη με την συμμετοχή της στο μουσικό show.

«Ξέρεις κάτι; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο τον Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τραγουδήσει ο Τρύφωνας με την Έφη. Μπέρδεμα ε; Επειδή είχαν έτοιμο ένα τραγούδι πριν την καραντίνα, ίσως πάει και αυτήν την εβδομάδα ο Τρύφωνας. Αν είχα κάποιο νεότερο, θα στο έλεγα. Κι εγώ δεν ξέρω. Παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν, μετά με παίρνει ο Νίκος, λέμε για το τραγούδι, είμαι μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ο Τρύφωνας ήρθε για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει επίσημα ένα τηλέφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πάω στο παιχνίδι γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή. 





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ