2020-11-11 18:20:11
Φωτογραφία για Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για την ολοκλήρωση των «Μελισσών»



Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο "Τηλέραμα" και μίλησε για το τέλος της δραματικής σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» που διανύει την τελευταία του χρονιά.

Πώς άκουσε η Κάτια Δανδουλάκη την απόφαση της Μελίνας Τσαμπάνη να ολοκληρωθούν φέτος οι «Άγριες Μέλισσες»;

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το άκουσα από τη Μελίνα, αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η "Λάμψη" έχουν αλλάξει. Τότε μπορούσες να χάσεις 3 επεισόδια και να μπεις στο νόημα κανονικά στο τέταρτο. Ήταν ένα τρένο που, σε όποιον σταθμό κι αν έμπαινες, το ακολουθούσες. Τώρα πια όμως οι ρυθμοί έχουν αλλάξει».

«Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι "Μέλισσες" θα τελειώσουν με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα και όχι φθίνοντας».

Τελικά η Ανέτ που θα βρεθεί στο τέλος της τηλεοπτικής της διαδρομής;

«Δεν έχουμε ακριβώς το φινάλε! Αν το έχεις, είναι μεγάλη παγίδα: ασυναίσθητα, μπορεί να παίζεις το τέλος από την αρχή, αφού γνωρίζεις, ας πούμε, ότι θα σκοτωθείς ή θα... αναληφθείς στους ουρανούς (γελάει). Καλύτερα λοιπόν σε ένα καθημερινό να ξέρουμε τον σκελετό του χαρακτήρα και προς τα πού πηγαίνει, αλλά όχι τι τον περιμένει. Έτσι δεν είναι και η αληθινή ζωή; Ξέρουμε αύριο τι μας περιμένει; Αν ξέραμε, δεν θα υπήρχε κανένα σασπένς».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ