2020-11-12 11:13:20
Φωτογραφία για Νεκροί 44χρονος και 38χρονος σε Φλοίσβο και Χερσόνησο - Διακομιδή 17χρονης
Προανάκριση για τους δυο θανάτους διενεργέι το Λιμενικο - Διεκομίσθη απο την Αίγινα στον Πειραιά 17χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από τις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης εξαιτίας πτώματος που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου. Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου και με τη συνδρομή με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ε.Μ.Α.Κ., λόγω της δύσβατης περιοχής, η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ηταν 38χρονου ημεδαπού, ο θάνατος του οποίοι οφείλεται, σε αυτοκτονία. Μάλιστα, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας Σαραντάρι, ενώ φαίνεται πως είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.


Νεκρός και στον Φλοίσβο

Πτώμα βρέθηκε το μεσημέρι και στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο. Η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, ενημερώθηκε από προσωπικό της μαρίνας, για τον εντοπισμό 44χρονου χωρίς τις αισθήσεις του, επί του προβλήτα Ε. Η σορός του 44χρονου ημεδαπού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Διακομιδή 17χρονης απο την Αιγινά στον Πειραιά

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα , από τον λιμένα ν. Αίγινας στη μαρίνα Ζέας Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 17χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ