2020-11-12 20:58:41
Φωτογραφία για Γουέντγουορθ Μίλερ: Ξεγράψτε με από το Prison Break, δεν θέλω να ξαναπαίξω στρέιτ χαρακτήρες
Αν ερωτευτήκατε έναν πλασματικό στρέιτ χαρακτήρα αυτό είναι δικό σας θέμα, αναφέρει ο 48χρονος ηθοποιός στην ανάρτησή του Αν συγκαταλέγεστε σε όσους τρέφουν την ελπίδα ότι κάποια μέρα η πετυχημένη σειρά του Fox «Prison Break» μπορεί να επιστρέψει με έκτη σεζόν, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι - ακόμα κι αν συμβεί αυτό - ένας από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές θα λείπει.

Την περασμένη Κυριακή, ο γοητευτικός Γουέντγουορθ Μίλερ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει σε τυχόν μελλοντική επιστροφή της συναρπαστικής σειράς.

«Είμαι εκτός. Από το PB. Οριστικά» έγραψε στο Instagram ο 48χρονος, αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή του αυτή δεν έχει καμία σχέση με το τι γράφεται στα social media, αλλά οφείλεται στο γεγονος ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει στρέιτ χαρακτήρες. 

«Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί (και ξαναειπωθεί). Επομένως, τέρμα ο "Μάικλ". Αν ήσασταν φαν της σειράς και ελπίζατε για πρόσθετες σεζόν, κατανοώ την απογοήτευσή σας και λυπάμαι», σημειώνει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του, καταλήγοντας με ένα μήνυμα στις φανατικές θαυμάστριες του χαρακτήρα που υποδύθηκε: «Αν αισθάνεστε αναστάτωση επειδή ερωτευτήκακε έναν πλασματικό στρέιτ άνδρα που υποδύθηκε ένας αληθινός γκέι... αυτό είναι δικό σας θέμα».


Ο Μίλερ, που δήλωσε δημόσια ότι είναι γκέι το 2013, υποδύθηκε στην πετυχημένη σειρά του Fox τον «Μάικλ Σκόφιλντ», έναν νεαρό άνδρα που επιχειρεί να βοηθήσει τον θανατοποινίτη αδερφό του «Λίνκολν» (τον οποίο υποδύθηκε στη σειρά ο Ντόμινικ Παρσέλ) να αποδράσει, μπαίνοντας ο ίδιος στην ίδια φυλακή. Μετά τις 4 πρώτες σεζόν που προβλήθηκαν από το 2005 έως το 2009, η σειρά επέστρεψε για μια πέμπτη σεζόν με 9 επεισόδια το 2017.

Μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο το Fox άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί και γυριζόταν στο μέλλον μια έκτη σεζόν ή μια μίνι σειρά που θα ακολουθούσε την ιστορία των κεντρικών χαρακτήρων του Prison Break. Σύμφωνα με το TVLine, ωστόσο, μια πηγή από το κανάλι δήλωσε πως δεν υπάρχει προς το παρόν ενεργός σχεδιασμός για ένα προτζεκτ PB. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ