2020-11-12 22:43:39
Φωτογραφία για Αποκάλυψη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε σύρει τον Σακελλάριο στα δικαστήρια


Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και προέβη σε αποκαλύψεις. Η χήρα του Αλέκου Σακελλάριου είχε πολλά να πει... για μεγάλες πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου.

Για τα ριμέικ, η ίδια σχολιάζει… «Κάναμε τον Ηλία του 16ου. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Σακελλάριου. Το έκανα λίγο για να πάρω το αίμα του πίσω. Παρόλο που ήταν σπουδαίοι ηθοποιοί της νέας γενιάς, δεν μπόρεσαν να φτάσουν τους ηθοποιούς εκείνους και κυρίως τη σκηνοθεσία του Σακελλάριου. Πρόσφατα κάναμε τους Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες. Έχουμε ξαναδουλέψει με τον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, αλλά ήταν σαν να ήταν Φεϊντό. Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τον Ηλία του 16ου. Επειδή ήξερα ότι κάνει διάφορα του είχα πει Μάρκο πρόσεχε, μην το χαλάσεις το έργο. Τελικά έγινε το αλαλούμ».

Ανάμεσα σε άλλα, η Τίνα Σακελλάριου έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και την Άννα Φόνσου «Ο Σακελλάριος είχε πολλές κόντρες. Και με την Βουγιουκλάκη είχε κόντρα. Και στα δικαστήρια είχαν πάει. Μια φορά είχε κάνει ένα νούμερο-παρωδία με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ και η Αλίκη του είχε κάνει αγωγή και τον είχε πάει στα δικαστήρια διότι ήταν σκληρό το νούμερο.


Εκείνο που του είχε κακοφανεί δεν ήταν τόσο η αγωγή της Αλίκης, όσο ότι μάρτυρας υπέρ της Αλίκης είχε πάει η Τζένη Καρέζη. Με την Αλίκη τα βρήκε, αλλά με την Τζένη Καρέζη όχι, γιατί την είχε βγάλει εκείνος στον κινηματογράφο.

Η Αλίκη είχε πολλές κόντρες. Η μόνη που φοβόταν ήταν η Φόνσου. Σε μια παράσταση ήθελε να φύγει η Αλίκη και μόλις είπε ο Σακελλάριος ότι θα πάρει την Φόνσου, δεν το ξανασυζήτησαν, τελείωσε το έργο μια χαρά». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ