2020-11-13 09:00:18
Φωτογραφία για Δεν ήθελε ο Γρηγόρης να πάει καλεσμένος απέναντι του...



Σύντομα θα βγει στον αέρα η νέα μουσική εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις», στο οποίο τον συντονισμό και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η Σεμίνα Διγενή.

Η πρώτη εκπομπή, μάλιστα, όπως είχε διαρρεύσει θα είναι αφιέρωμα στα 30 χρόνια του Mega και θα είχε καλεσμένους παρουσιαστές που είχαν διαγράψει σημαντική πορεία στο κανάλι. Κι ενώ, αρχικά, είχαν ακουστεί τα ονόματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Ανδρέα Μικρούτσικου, τελικά δεν θα τους δούμε μαζί.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε αμέσως το «ναι», ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αν και στην αρχή ήταν θετικός, τελικά αποφάσισε πως δεν θα βρεθεί στο γύρισμα.

Τι συνέβη; Ο λόγος είναι πως η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ και θα είναι απέναντι από τη δική του εκπομπή στον ANT1. Πιθανολογείται, βέβαια, ότι θα υπάρχει ένα video του Γρηγόρη που θα ευχαριστεί για την πρόσκληση και θα στέλνει το μήνυμά του για το κανάλι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, τα γυρίσματα της εκπομπής «Έλα και θα δεις», έχουν αναβληθεί λόγω COVID-19 και καραντίνας, αλλά οι υπεύθυνοι του σταθμού σχεδιάζουν να ξεκινήσουν 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ