2020-11-13 19:40:09
Φωτογραφία για Εντάσσεται ο Άκης Σακελλαρίου στην «Αγγελική»...

 



Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στην Αγγελική και ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Άκης Σακελλαρίου επιστρέφει στην τηλεόραση και σύντομα θα τον δούμε στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Συνεχίζονται, λοιπόν, οι ανατροπές στην Αγγελική, τη δραματική σειρά του Alpha, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κι έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Η οικογένεια των Αργυρών προσπαθώντας να ανακάμψει οικονομικά και να διασώσει την επιχείρησή της, ετοιμάζεται  για την επικύρωση συμφωνίας με τους Βρετανούς. Εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιππόδρομου, ο άνθρωπος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις κι ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με το ιπποφορβείο των Αργυρών είναι ο Αριστοτέλης Σταυριανός, τον οποίο υποδύεται ο Άκης Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός θα μπει στη σειρά στο 25ο επεισόδιο και θα παραμείνει και με το νέο χρόνο.

Ο Αριστοτέλης Σταυριανός έχει υπάρξει συνεργάτης του – υπεύθυνου για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών -Μιλτιάδη Χανδρινού (Θάνος Καλλιώρας), πατέρα της Τζένης (Νάντια Μπουλέ)

. Την σχέση  αυτή –και όχι μόνο- θα εκμεταλλευτεί η Τζένη για να γίνει ο μεσάζοντας στη συμφωνία και με έναν τρόπο να εισχωρήσει στην επιχείρηση των Αργυρών, πράγμα που θα κάνει έξαλλο τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση). H Τζένη χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να ασκήσει γοητεία στον Σταυριανό και να πετύχει τον στόχο της. Στην πρώτη φάση της συμφωνίας, αν και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, ανατρέπονται την τελευταία στιγμή…. Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την ανατροπή; Και τι έχει να κερδίσει;

Στα επόμενα επεισόδια στην Αγγελική

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου (Επεισόδιο 20) – Τρίτη 17 Νοεμβρίου (Επεισόδιο 21)

Ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος) αναισθητοποιεί μια γυναίκα στο πάρκο με σκοπό να την κακοποιήσει αλλά πιάνεται στα πράσα. Ο  ερχομός του αστυνόμου, Βασίλη Μακρή (Νικόλας Γκιούλης) , στο σπίτι των Αργυρών αποτελεί απειλή για τον Δημήτρη. Η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού) διώχνει τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή και στη συνέχεια πιέζει τον Δημήτρη να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Ο Δημήτρης, ύστερα από απαίτηση της Αθηνάς, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να  χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του…

Εν τω μεταξύ…. ο Δημήτρης ζητάει από την Κατερίνα (¶λκηστις Ζιρώ) να μείνει μακριά του και η αντίδραση της τον αιφνιδιάζει.

Ο Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) συγκρούεται με τους γονείς του για την σχέση του με την Αγγελική (Μαίρη Μηνά), ενώ  ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δε θα φύγουν μαζί και εκείνη αντιδρά έντονα. Συμφωνούν να φύγει μόνη της, με τον όρο να βρει ο Μιχάλης στοιχεία για τον φίλο του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς. Η Αγγελική δηλώνει την παραίτηση της και ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ενώ της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ).

Ο Μιχάλης εξηγεί στην Αγγελική ποιος είναι ο τέταρτος που ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς και η Αγγελική του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει.

Η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους.

Η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) κάνει έρωτα με τον Χάρη και το λέει στον Παύλο, πράγμα που τον βγάζει εκτός εαυτού. Ο Γιωργάκης αρχίζει να δείχνει έντονα την δυσαρέσκεια του για την σχέση της Σοφίας με τον Χάρη (Χριστόδουλος Στυλιανού).

Ο Παύλος στριμώχνει την Αγγελική το βράδυ στην κουζίνα με ερωτική διάθεση πράγμα που κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη της για εκδίκηση.

Η Αθηνά πιέζει τον Στέφανο να της μιλήσει για την ανάμειξή του στο μυστικό του Αργυρού.

Ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα από την Αγγελική και μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού (Θάνος Καληώρας).

Η συνέχεια στην «Αγγελική», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00, στον Alpha



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ