2020-11-14 04:22:22
Φωτογραφία για Κατέληξε ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος, 51 ετών από κοροναϊό

medlabnews.gr iatrikanea

Ένας άνθρωπος που είχε σώσει δεκάδες ζωές εντός και εκτός Κοινοβουλίου όλα αυτά τα χρόνια, «έφυγε» σήμερα σε ηλικία μόλις 51 ετών. 

Ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος, ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων που ήταν αγαπητός σε όλους, από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και τους υπαλλήλους του Μεγάρου, μέχρι τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους αστυνομικούς φρουρούς, είναι προσβληθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα από τον κοροναϊό.

Το γεγονότος ότι προϋπήρχε υποκείμενο νόσημα και η κατάστασή του δεν εξελίχθηκε ομαλά, έτσι οι γιατροί οδηγήθηκαν στη διασωλήνωσή του.Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, «ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους, καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».


medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ