2020-11-14 14:34:41
Φωτογραφία για To τεράστιο στόμα της την έκανε διάσημη στο TikTok -βίντεο
Ανάρπαστα τα κλιπ που τη δείχνουν να τρώει ογκώδεις τροφές και να τραγουδά επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές διαστάσεις του στόματός της Μια 30χρονη γυναίκα από το Κονέκτικατ έχει προκαλέσει αίσθηση στο TikTok χάρη στις παράξενες αναρτήσεις της που επιδεικνύουν το εντυπωσιακό μέγεθος και την χωρητικότητα του στόματός της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Σαμάνθα Ράμσντελ από το Στάμφορντ έχει πλέον πάνω από 767.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα, με την ίδια να αποδίδει τη δημοτικότητά της στα αστεία βίντεο που ξεκίνησε να ανεβάζει για να διασκεδάσει τους φίλους της στην καραντίνα, αλλά και στο τεράστιο στόμα της!

«Η δημοτικότητά μου ξεκίνησε να μεγαλώνει κατά το lockdown. Έφτιαχνα πολλά αστεία βίντεο με γκριμάτσες, κωμικά σκετσάκια και παρωδίες τραγουδιών» εξηγεί στο Jam Press η Ράμσντελ. Ωστόσο, όπως παραδέχεται η νεαρή γυναίκα που ασχολείται με τις πωλήσεις και το τραγούδι, τα views της εκτοξεύτηκαν όταν κάποιος φαν τη ρώτησε εάν αισθάνεται ανασφάλεια για το μεγάλο μέγεθος του στόματός της κι εκείνη απάντησε με ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι.


Στο κλιπ που έχει πλέον πάνω από 7,4 εκατομμύρια views, η 30χρονη εμφανίζεται να εξηγεί με το πελώριο στόμα της να «χάσκει» ότι παλιά ένιωθε ανασφάλεια αλλά τώρα το αφήνει να... λάμψει στον ήλιο.

«Με αυτό το κλιπ οι followers μου αυξήθηκαν κατά 100.000 τον Αύγουστο», σημειώνει η 30χρονη που λατρεύει να τσαλακώνει την εικόνα της για να προκαλέσει γέλιο. Έκτοτε, έχει ανεβάσει πολλά ακόμη βιντεάκια που περιστρέφονται γύρω από το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του προσώπου της: Κάποια τη δείχνουν να καταναλώνει ογκώδεις τροφές με... «μια μπουκιά» ενώ άλλα επιδεικνύουν το ταλέντο της στο τραγούδι, αφού εκτός από «δυνατό» στόμα έχει και δυνατές φωνητικές χορδές.

Στο πιο viral βίντεο της μέχρι σήμερα με σχεδόν 60 εκατ. views, η Ράμσντελ παρουσιάζει την δική της εκδοχή του challenge «Make It Red» του TikTok υπό τον ήχο του τραγουδιού Daisy της Ashnikko. «Θέλω να δω τα μάγουλά σου κατακόκκινα» τραγουδά η Ράμσντελ με έντονο κραγιόν που τονίζει τα υπερμεγέθη χείλη της.

Παρά την αυξανομενη δημοφιλία της, η influencer παραδέχεται ότι το ενδιαφέρον για το στόμα της υπήρξε κάποιες στιγμές εκνευριστικό για την ίδια. «Παλιά προσβαλλόμουν όταν ο κόσμος μου έλεγε ότι έχω μόνο αυτό να δείξω» εξηγεί η 30χρονη που θα ήθελε να υπάρχει ανάλογη ζήτηση και για τα κωμικά ή μουσικά της βιντεάκια. Ωστόσο, όπως προσθέτει, σύντομα αποφάσισε να... αποδεχτεί τη μοίρα της αφού τα βίντεο γύρω από το στόμα της συγκεντρώνουν πενταπλάσια views, άρα και περισσότερα έσοδα για την ίδια.

Εξάλλου, όπως αρέσει στην ίδια να λέει, αρκετοί θρυλικοί τραγουδιστές είχαν μεγάλο στόμα όπως αυτή, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Μικ Τζάγκερ και την Κάρλι Σάιμον.

Η Ράμσντελ είπε στο Jam Press ότι πρόκειται να κάνει αίτηση για να μπει στο στόμα της στο Βιβλίο Γκίνες, ωστόσο δεν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει να νικήσει τον τρέχοντα κάτοχο του ρεκόρ για το πιο μεγάλο ανοιχτό στόμα
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ